Leva livet

Viikinkikeskus

Eilen sain uutisia vakavasti sairastuneesta sukulaisesta ja näitä uutisia sekä vieläkin ikävämpiä, on nyt vuoden sisään ollut ihan riittämiin. Kaikki tämä saa minut ajattelemaan, miten tärkeää on elää eläämänsä nyt, koska huomisesta emme tiedä. Tottakai elämään kuuluu myös pitkäjänteisyyttä ja joitain asioita on odotettava kärsivällisesti ja tehtävä vuosia töitä niiden eteen, se myös kuuluu elämään, elämä ei ole mitään ”kaikki mulle nyt heti” -touhua. Kuitenkin toivon, että ymmärtäisin, kuinka tärkeää on nauttia hetkestä, elämän pienistä ja suurista iloista. Turha murehtia liikoja, paskaa tulee kuitenkin aina välillä jostain niskaan, joten parempi ottaa kunnolla ilo irti niistä hyvistä asioista, mitä meille on suotu. Haluan elää elämääni niin, että nautin arkipäivän iloista niin paljon kuin voin, toteutan haaveitani nyt, kun vielä voin, teen jotain mielestäni merkittävää, ettei tarvi myöhemmin katua, että jäi tekemättä ja pyrin sanomaan muille hyviä asioita heti, kun ne tulevat mieleen. Näin voin elää niin, että ei haittaa, jos viikatemies osuu kohdalle.

Menipäs synkäksi. Mutta siis, elämää pitää elää silloin, kun elossa ja voimissamme ollaan, täysillä vaan! 🙂 Täysillä hamaan loppuun asti 🙂 Ei pidä antaa katkeruuden tai pettymysten pilata eläämänsä, vaan antaa niiden mennä ja ottaa kaikki irti siitä, mitä vielä on ja käyttää itselle jaetut pelinappulat hyvin.

Joten leva livet toivottelen kuvan myötä, joka on napattu Rosalan viikinkikeskuksesta eräällä kesälomamatkalla. Go before it’s too late 🙂

-Marra

Kategoria(t): Elämää Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s