Talli-ideoita Koiramäestä

Särkänniemen_talli

Koiramäestä löytyi oikein kaunis talli ja olin iloinen, että sinne pääsi sitään. Ponit olivatkin päiväsaikaan ulkona, joten minusta oli hienoa, että tyhjä talli oli avattu yleisölle, oli se sen verran näkemisen arvoinen! Keskikäytävästä en valitettavasti ottanut kuvaa, mutta se oli levein tallin käytävä, minkä olen koskaan nähnyt. Ihanaa tilan avaruutta! Jos minulla olisi rahaa rakentaa unelmieni talli, niin haluaisin sinne jotkut kauniit karsinaelementit. Ei tämä Koiramäen tallikaan yhtään huono ole siinä suhteessa :). Lisäksi ideaksi voisi pölliä tuon, että laittaisi tuollaiset tunnelmalliset lyhdyt kattoon, toki niin korkealle, etteivät hevoset niihin ylety. Lisäksi voisi toki laittaa kirkkaat putkivalaisimet käytävän päälle kengittäjän ja eläinlääkärin työtä helpottamaan, mutta omaa arkea olisi mahtavaa kaunistaa tuollaisilla tunnelmalampuilla.

karsinan_koristeet

Joku tuollainen kaunis koriste karsinaelementeissä olisi myös kiva. Toki kannattaa miettiä, että se on sellainen, että hevonen ei jää piehtaroidessaan kiinni siihen, mutta tämäkin on mielestäni kaunis. Hyvä idea on myös laittaa leveällä käytävällä lattiakaivot aika reunoihin, ne on hyvä olla olemassa, mutta ei ihan siinä keskellä, nimimerkki jokusen kengitysnaulan pudottanut kaivoon…

tallin_ikkunat

Isot ikkunatkin olisi hieno juttu, tulisi kunnolla luonnonvaloa myös, luulisi hevostenkin pitävän siitä. Tässä tallissa karsinat olivat hyvin tilavia ja yksi karsina oli vielä oikein tosi iso, liekö ollut varsomiskarsina sitten.

pesukarsina

Ja pesukarsinahan kunnon tallissa pitää tietenkin olla.

kukko_karsinassa

Yhdessä karsinassa majaili hieno kukko. Tämäkin voisi olla myös mun tallissa, he he 😉

-Marra

Mainokset
Kategoria(t): Hevostelua Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Talli-ideoita Koiramäestä

  1. Hun sanoo:

    Onpas sulla hienoja kuvia Koiramäestä! Kiva katsella niitä ja lukea sun ihasteluja kun itse on varsinkin nykyään jotenkin sokea kaikille hienoille yksityiskohdille tuolla. Upea paikkahan se kyllä on ja hienoa että viihdyitte 🙂

    • marrasthetics sanoo:

      Maybe I am worth it, u know what I mean… ;). Mutta joo, se on musta aina mielenkiintoista, kuinka erilailla ihmiset näkee paikat, mihin kiinnittää huomiota ja millaisia kuvia ottaa. Erään porukan kimppareissuista on ollut aina kiva tavata myöhemmin albumeiden kanssa, kun on ollut samalta reissulta ainakin kolmen ihmisen ottamia kuvia.

  2. Paluuviite: Särkänniemeen, Särkänniemeen… |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s