Thirty up!

minä

Tässä minä. Täytin tänään kolmekymmentä. Mahtavaa! 🙂

Kolmenkympin kriisin kerkesin onneksi kokea jo 27-28-vuotiaana. 29-vuotisuus meni jo sitten pelkästään nautiskellessa viimeisestä ”nuoruusvuodesta”. Ja nyt voin siirtyä vailla kriisejä tyytyväisenä neljännelle vuosikymmenelle. Kivaa olla kolmekymmentä. Ehkä joku jo voisi pitää minua iän puolesta aikuisena. Tosin vaikutelma varmasti karisee lähemmässä tuttavuudessa ;).

kaunis_ilma

Tänään syntymäpäivänäni oli kaunis ilma ja lämmintä. Se oli hyvä syntymäpäivälahja minulle, kesäihmiselle. Oli hienoa vielä näin syyskuussa käydä koiralenkillä t-paidassa ja nauttia auringosta ja lämmöstä. I love summer so much ❤

tikkataulu

Muutoin voisin sanoa, että ihan hyvin tuntuu olevan tikat taulussa ja olen siis melko tyytyväinen elämääni näin kolmekymppisenä. Tikat eivät ole siellä täydellisessä kympissä, mutta eipä tässä mitään hätääkään ole. Tähän ikään olen oppinut iloitsemaan monista arkipäivän asioista ja itsestäni niin, ettei kaiken tarvikaan olla aina täydellistä. Ja mikäli ei mitään odottamatonta negatiivista tapahdu, niin pienellä treenillähän ne tikat saa sinne kymppiin ;).

sokeriherne

Moni asia on muuttunut sitten kaksikymppisyyden, sekä henkisesti että käytännön elämässäkin. Yksi asia on se, että nykyään olen hurahtanut viljelemään itse. Kaksikymppisenä olin hurahtanut ostelemaan kalliita meikkejä.

Näistä kymmenen vuoden aikana tapahtuneista muutoksista olisi paljonkin kirjoitettavaa. Jätetään ne kirjoitukset kuitenkin paremmalle ajalle, sillä nyt on aika vain juhlia :).

Happy Birthday to me!

-Marra

Kategoria(t): Kolmekymppisyys Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Thirty up!

  1. Ansku sanoo:

    Happy Birthday to you!! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s