Korkkareista kumppareihin

party_is_over
Juhlakengät juhlien jälkeen.

Nyt kun kaikki kolmekymppisyysjuhlallisuudet on ohitettu, on hyvä tarkastella itseään. Jos minulta olisi joskus vähän päälle parikymppisenä kysytty, mitä haluan aikoinaan kolmekymmentävuotislahjaksi, olisin luultavasti ehdottanut jotain kallista tai ainakin ”coolia”. Ehkä olisin voinut toivoa koruja tai kallista laukkua tai pientä matkaa johonkin jne.

Vaan kuinkas sitten kävikään. Ainoa, mitä toivoin oli tietyt kumisaappaat (hinta 13 euroa muistaakseni…). Muita lahjojani en toivonut, mutta sain ne. Mitä minusta kertoo se, että sain kolmekymmentävuotislahjaksi kumpparit, lattiamopin, lahjakortin kauneushoitolaan ja minulle tarjottiin pizza. Lisäksi sain hiukan rahaa, mikä on tietenkin aina tervetullutta. Ja mieheni kanssa kävimme yhdessä ulkona syömässä, mikä on aina lahjojakin parempaa. Mutta muuten on mielestäni suorastaan hupaisaa, että kolmekymmentä vuotta täyttäessäni sain lahjaksi kumpparit ja lattiamopin. Lahjakortti kauneushoitolaan nyt on sentään ns. normaali lahja, mutta nuo muut kyllä ei ehkä ihan sitä, mitä ihmiset voisivat kuvitella jonkun naisen saavan kolmekymppislahjaksi.

kumpparit
Uusilla kumppareilla piti mennä töihinkin.

Älkääkä ymmärtäkö väärin. Minulla ei missään nimessä ole lahjoistani mitään valitettavaa, vaan kaikki ovat erinomaisia. Mutta en mahda sille mitään, että oman junttiuden määrä suorastaan naurattaa. Vielä kaksikymppisenä olisi ollut pakko saada niitä meikkejä ja koruja ja kaikkea sellaista. Nyt sitä sitten voi olla tyytyväinen kumppareihin ja moppiin. Onneksi on sentään sievät saappaat ja monikäyttöinen moppi ;).

-Marra

Kategoria(t): Kolmekymppisyys Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s