Syysshokki

keittiössäni

Että osaakin olla kylmä! Ulkona oli lämpöä neljän asteen tuntumissa, kun olin koiralenkillä. Tuntui todella kylmältä ja kylmältä on tuntunut muutenkin viime päivinä. Mutta ah, kun olen päässyt sisään ja kumonnut kaksi kuppia teetä kurkkuuni, niin alkaa melkein tuntua lämpimältä, mutta ei ihan. Näillä keleillä viihdyn kyllä hyvin sisällä, kun kesällä ei huvittaisi olla sisällä ollenkaan. Joten ihan hymyilyttää, kun on päässyt takaisin omaan keittiöönsä ;).

Se on metkaa, kuinka kylmältä aina syksyisin tuntuu. Sitä ei voi ymmärtää, kuinka ikinä selviää talven pakkasista, kun näin syksyllä kylmyys tuntuu menevän kaikkiin luihin ja ytimiin ja tuntuu, että olisi jo tarvetta vetää kaikki toppavaatteet päälle, mutta ihan ei viitsi, että jää jotain pukeutumisvaraa vielä kylmemmille keleille. Mutta niin sitä sitten kuitenkin kroppa aina tottuu kylmempiin keleihin ja talvella sitä pärjää hyvinkin ulkona.

kelkat_isukki

Kuten vaikkapa tässä kuvassa kesken kelkkaretken tankilla Ylläksellä. Kuvassa isäni ja kelkat. Yhtään ei tunnu kylmältä. Tosin kelkkailu on niin hullujen harrastus, että sitä kelkkaillaan vaikka naama jäässä ja kypärä täynnä räkää, mutta se on ihan toinen tarina se… :D.

Kelkkailukelejä odotellessa täytyy tyytyä tärisemään kylmästä syyssäässä. Ja ehkäpä pitäisi kaivaa pyykkikorin pohjalle keväällä hautautuneet villapaidat esiin. Ensin pesuun ja sitten käyttöön. Ehkä syksykin alkaa tuntua mukavammalta, kun saa lämmintä päälle. 🙂

-Marra

Kategoria(t): Moottorikelkkailua, Syksy Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s