Se on kuin sunnuntai itse. Ihana jälkiruokamme viime sunnuntaina. Kermavaahtoa laktoosittomasta kuohukermasta ja lakkoja. Oli hyvää.
Tätä voisin syödä säännöllisesti, jos se olisi mahdollista. Lakka on niin hyvää! Etenkin itse poimittu.
Kermavaahdosta pidän myös. Ihan vain puhtaasta kermavaahdosta. Minä en ikinä laittaisi kermavaahtoon sokeria, edes kakkua tehdessä, vaan kerman pitäisi olla vain kermaa itseään, minun suussani se maistuu parhaimmalta sellaisenaan. Tästä olen tainnut joskus kiistelläkin jonkun kanssa, useimmat kun taitavat laittaa sitä sokeria tai vaniljasokeria tai molempia kermavaahdon joukkoon, mutta silloin kun minä olen ohjaimissa, kermavaahto on puhdasta kermavaahtoa.
Ah. Lakka ja kerma hakkaa 6-0 jopa ikisuosikkini(/paheeni) jäätelön. Ja on varmasti myös terveellisempää, kauppojen perusjäätelöiden sisällysluettelot kun eivät kuulosta ihan terveysruoalta.
Oli se sunnuntainen lakka&kerma kyllä hyvää, kun vielä keskiviikkonakin sitä jaksan hehkuttaa :).
-Marra