Unknown search terms eli tylsyyksien tylsyys

silmä

Tässä ihan muutama viikko sitten tapahtui maailmassa todella tylsä uudistus. Nimittäin suurin osa hakukoneista ei enää luovuta tietoja, millä hakusanalla blogiin on tultu. Tämä on mielestäni melko harmillista, sillä hakusanat antavat bloggaajalle tietoa, mitä ihmiset etsivät internetistä ja millä hakusanalla omaan blogiin useimmiten päädytään. Tämän perusteella voisi miettiä sitäkin, mistä kannattaa kirjoittaa, jos haluaa tavoittaa uusia lukijoita hakukoneiden kautta.

Nyt kuitenkin on tosiaan tullut sellainen uudistus, että sen sijaan, että näkisin sanat millä sivulleni on laskeuduttu, näkyy nykyään useimmiten vain teksti, että tänään vaikka kolme kappaletta ”unknown search terms”. Tiedän, että muutama eri vierailija on päätynyt sivulleni hakukoneesta, mutten sitten yhtään tiedä, millä kumman sanalla. Toki edelleen näkyy joitakin harvoja hakusanojakin, en tiedä, mikä hakukone niitä vielä luovuttaa, mutta nyt näen ehkä yhden hakusanan viikossa maksimissaan, kun ennen niitä näkyi useampi päivässä. Tietenkin hakusanoja näkemättäkin myös päivän luetuimmista kirjoituksista voi päätellä, mikä on mahdollisesti ollut sivulle päätyjän mielenkiinnon kohde.

Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä hauskuutta, mitä jotkut hakusanat ovat aiheuttaneet. Blogiini on tultu esimerkiksi seuraavilla hakusanoilla:

Teräsvatsa
Hauskaa, että tällaistakin netistä haetaan! No, minä olin ennen sellainen, en ole enää.

Maalaiselämästä haaveileva sinkkunainen
Tämän kohdalla mietin, että etsiikö tässä joku maajussi morsianehdokasta vai se maalaiselämästä haaveileva sinkkunainen vertaistukea. No, kumpaakaan ei löytynyt täältä.

Verenpurkauma kädessä
Tällä haulla on tultu blogiini usein eli ilmeisesti tällaista sattuu ihmisille aika usein ja toimintaohjeita etsitään netistä. No, täältä ei löytynyt ohjeita, kunhan vain kuva pienestä verenpurkaumasta sormessa, kun löin hevosta kengittäessäni sormeeni vasaralla.

Hyvä soittoääni 2013
Tälläkin haulla on tultu blogiin monta kertaa. Tämä oli itselleni yllätys, että soittoääntä haetaan noinkin. Itselläni on tapana hakea netistä jotain tiettyä biisiä, jonka väen vängällä haluan soittoääneksi, mutta ehkäpä monet hakevat sitten jotain sellaista, mikä olisi tänä vuonna katu-uskottava soittoääni. On se ihminen sellainen hyväksyntää kaipaava laumasielu…

Pyjamapäiviä
Tästä hausta ei ole kauaakaan. Mielestäni aivan ihana haku 🙂 :). Lisää pyjamapäiviä kaikille.

Vispipuuro ilman manna
Tästä on siis joku muukin kuin minä kiinnostunut. Tästä blogista ei vielä löydy reseptiä mannattomaan vispipuuroon, mutta itselläni on jo mielessä millaista aion seuraavaksi kokeilla. Punnitse ja säästä -kaupasta saa luomukvinoaa, joka on hyvin pientä, joten se näyttäisi mielestäni soveltuvan hyvin vispattavaksi vispipuuroon. Tätä aion kokeilla heti, kun vain saan aikaiseksi. Toivottavasti tuo toimii, niin siinä olisi sitten näppärästi luontaisesti gluteiiniton vispipuuro.

Turkoosi kaappi
Tälläkin haulla on tultu blogiini monta kertaa. Epäilen kaikkien tulijoiden pettyneen, sillä minun turkoosi kaappini on metallinen pukukaappi ja tulijat lienevät etsineet jotain hiukan sievempää mallia…

Pajusta eroon
Täällä siitä ei pääse eroon, täällä sitä vain kehutaan, sorry.

Tällaista siis tällä kertaa. Katsotaan, josko jaksaisin joskus raportoida lisää hakusanoja, ne kun ovat ihan mielenkiintoisia. Ja kai niitä jatkossa jaksankin raportoida, kun uutta raportoitavaa ei enää juurikaan kerry, niin vanhojen parhaimmisto on äkkiä käyty läpi.

-Marra

Kategoria(t): Blogista itsestään Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s