Prinsessa Ruusunen ja Harmaa Herra

kynnet

Eilen kävin ensimmäistä kertaa katsomassa ihan oikean balettiesityksen. Virittäydyin tunnelmaan lakkaamalla kynnet vaaleanpunaisiksi, olihan kyseinen baletti nimeltään Prinsessa Ruusunen. Päädyin hiukan mutkan kautta kyseisen esityksen yleisöön, sijaistin nimittäin siellä 14-vuotiasta tyttöä. Ja ihan ”täydestä” meni 🙂

balettivieras

Esityksestä ei saanut ottaa ollenkaan kuvia, niin ballerinojen ja hienojen lavasteiden sijaan jouduin kuvaamaan itseäni. Tässä siis minä menossa elämäni ensimmäiseen balettiin, ilme tosin on sen verran vakava, että luulisi tämän naisen olevan menossa katsomaan jotain ihan muuta kuin Prinsessa Ruususta linnassaan. Mielenkiintoinen kokemus baletti joka tapauksessa oli. Voisin mennä toistekin :).

harmaaherra

Pari päivää sitten meille saapui hoitoon työkaverini koira. Harmaa herraskoira sai alleen harmaan maton, joka veljeltäni lainattiin, sillä tämä koiranen ei ole oikein sinut laminaatin kanssa. Tosin tuolle harmaalle matolle kävi tänään pikku onnettomuus, samoin kuin eteisen kuramatollemme, joten herra harmaakin joutuu nyt enemmän tekemisiin laminaattilattian kanssa.

Tällaisia prinsessoja ja harmaata siis tänne. Muutoin viikonloppu vierähtääkin taas töissä.

-Marra

Kategoria(t): Elämyksiä, Koiruuksia, Musiikkia Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s