Naisen matematiikkaa

huumoriahuumoria

Ajatukseni ovat lyöneet ihan tyhjää blogin suhteen viime päivät, ei ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa. Kaikki on vissiin jo sanottu 😉 Joten viime kertaisen paasauksen jälkeen päätin ottaa jälleen käyttöön pienen välikevennyksen.

Keksin nimittäin eräänä päivänä mitata ahterini ympäryksen ja muistelin siinä samalla, että viimeksi kyseinen lukema on kiinnostanut minua vuonna 2004 eli kymmenen vuotta sitten. Ehkä lantion ympärys pitäisi mitata useammin, jos tulisi teetettyä vaatteita tai jotain, mutta eipä ole tapana, niin eläköön omaa elämäänsä. Mutta pisti silti naurattamaan tuo mittaustulos. Asia on nimittäin sillä tavalla, että persaukseni on kymmenessä vuodessa levinnyt viisi (5) senttiä! Ja kun vielä otetaan huomioon se asian laita, että painan edelleen saman verran kuin silloin muinoinkin, niin en ole siis lihonut.

Joten tästä on tehtävä johtopäätös, että naisen perä leviää ihan itsestään. Siis se ei ole lihomista, se vain leviää. Enkä ole edes synnyttänyt tai muuta vastaavaa. Lisäksi tästä voidaan laskea, että hyvänen aika kuinka leveä ahteri meikäläisellä on 40 vuoden päästä, jos sama tahti jatkuu!

Lisäksi voidaan selvästi tehdä johtopäätös, että vaikka perse tuntuisi kuinka levinneeltä, kyse ei missään nimessä ole lihomisesta.

Nainen on puhunut, ugh!

-Marra

Mainokset
Kategoria(t): Elämää, Random Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

13 vastausta artikkeliin: Naisen matematiikkaa

 1. outopaimen sanoo:

  On olemassa erilaisia teorioita naisen perseen leviämiselle ja ihan vain muutaman mainitakseni niin erään teorian mukaan gravitaatio vetää naista maata kohti kovemmin kuin miestä naisen luontaisesti suuremman rasvaprosentin vuoksi mutta jalkojen luut laittavat niin lujaa vastaan ettei perseelle jää muuta mahdollisuutta kuin levitä horisontaalisesti.

  Toisen teorian mukaan perseen leviäminen paljastaa naisen seksuaalisen mieltymyksen doggy – styleen joka tutkimusten mukaan onkin varsin suosittu peritteluasento mutta haittapuolena tässä asennossa ovat jatkuvat, takaapäin tulevat impactit jotka toimivat tässä tapauksessa juntan tavoin ja aiheuttavat perseen leviämisen.

  Lähde: Bestovjeskajan Paimenlaboratoriot: Research of female’s ass – width & fun, 1998

 2. rantakasvi sanoo:

  Matematiikan kanssahan tällä ei ole siis mitään tekemistä. Kyllä tuo Paimen sen verran on oikeassa, että maan vetovoima toimii hyvin vuosien myötä. Pidemmällä kokemuksella voin sanoa, että vaikka paino pysyisi samana, niin viiden vuoden päästä ei samat farkut enää mahdu. 😀

 3. Helmi Nainen sanoo:

  Herran pieksut sentään tuota Paimenen Teoriaa! (mä en uskalla sanoa enää mitään… 😉 )
  Milläs teorialla sitten selitetään kengän koon kasvaminen reippaalla aikuisiällä?

 4. Simpukka sanoo:

  Mä puolestani olen ehdottomasti sitä mieltä, että mittanauhat kutistuvat vanhemmuuttaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s