This moment, we own it

heppojen_aamulepo

Välillä Saksan reissun lomassa muitakin juttuja… Tässä täydellinen aamuhetki tältä viikolta, kun odottelin eläinlääkäriä tulevaksi vuosittaiselle rutiinikäynnille. Hevoset viettävivät aamulepoa maaten ja makaavat hevoset jotenkin sykähdyttävät minua aina. Varsinkin tällaisina hetkinä, kun niitä pääsee lähelle, eivätkä ne nouse, kun lähestyn. Ihan parasta ❤ En osaa sanoin kuvailla, kuinka mahtavaa on kokea hevoset näin. Siksikin haluaisin pari heppaa omaan pihaan, että voisin useammin kokea tällaisia hevoshetkiä.

my_dearest

tarhakaverit_levolla

rohmu_makaa

horsie
Himputti, nyt olisi tarvinnut selfiekeppiä, että olisi mahtunut Rohmunkin pää mukaan tähän horsieen… 😀

Hevoset ❤

-Marra

Kategoria(t): Elämyksiä, Fiilistelyä, Hevostelua, Kesä, Kiitollisuutta Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

20 vastausta artikkeliin: This moment, we own it

 1. Hirnakka sanoo:

  Oi kuinka ihanat kuvat. On suuri etuoikeus päästä makaavan hevosen viereen, eivät ne sitä kaikille suo, vain harvoille ja luotetuille ihmisille.

  • Marra sanoo:

   Jep. En uskokaan, että pääsisin noita Rohmun tarhakavereita välttämättä halimaan. Olin itse asiassa aika hämmästynyt, kun pääsin noinkin lähelle ottamaan niistä kuvan ilman zoomia. Tosin tunteehan nekin mut jo tietty, mutta yleensä hevoset kyllä nousee aina ylös, vaikka kuinka niitä ei haluaisi häiritä. Rohmua pääsen onneksi halimaankin, kun se makoilee 🙂

 2. RH sanoo:

  Tosi luottavaisia! En varmaan oo koskaan nähny makaavaa hevosta. Joskus harvoin selällään jalat taivasta kohti, piehtaroimassa.

 3. Simpukka sanoo:

  Horsie on ❤

  Enpä muuten ollut koskaan edes tullut ajatelleeksi, mikä merkitys hevosten makoilulla on. Tai siis tuota seikkaa, että se viestii myös luottavaisuutta.

  • Marra sanoo:

   Hevonen kun on saaliseläin (eikä petoeläin kuten kissat ja koirat), jonka tärkein puolustuskeino on pako, niin siinä ei sitten paljon makailla, kun hidastaahan se paljon karkuun lähtemistä petoeläimen hyökätessä, jos vaan makailee. Siksihän hevonen saa jalkansa laitettua hakaukseen, jotta pysyy seisoviltaan myös nukkuessaan. Vain silloin kun hevonen on ihan rela tai totaali väsynyt tai kipeä, se menee maate nukkumaan.

 4. Tita sanoo:

  Horsie on so relax

 5. rantakasvi sanoo:

  Vielä opin vaan uutta hevosista. En tiennytkään mitä tuo makuulla olo meinaa. Tuossa muutaman kilometrin päässä on hevosia, siellä kerran piehtaroi yksi heppa juuri silleen selällään. Muuten ne ei juuri makoile.

  • Marra sanoo:

   Joo piehtarointi on sitten taas eri juttu, mitä Rohmukin harrastaa joka kerta, kun päästän sen ratsastuksen jälkeen takaisin tarhaan.

 6. Satu sanoo:

  Horsie. :-DDD

  En tiennytkään, että makaileva hevonen on jotenkin ”harvinaisuus”. Taas sitä oppi uutta. Tosin nyt myös ymmärrän, miksi en ole koskaan muistaakseni makailevaa hevosta nähnyt. 😀

 7. Hompsa sanoo:

  Horsie 😀
  Ja juu, uutta oli minullekin.

 8. Hirnakka sanoo:

  Mun blogissa on makaava manaatti. Täysin reporankana 😀
  Useinhan se on niin, että laumasta ainakin yksi on jalkeilla, muut makaavat. Vuoro vaihtuu laumahierarkian mukaisesti. Omat rojottavat sorkat suorana tarhassa, se on aina yhtä kaunis näky ja tulee hyvä mieli, että hevonen on kotonaan rento.

  • Marra sanoo:

   Jepulis, minäkin varmaan juuri pari viikkoa sitten tänne kirjoittelin, kuinka yksi on aina jalkeilla ja muut makaa, kunnes todistin tätä tämän postauksen aamumakailua 😉 Niin ne asiat muuttuu postausten välillä… No joo, mutta siis normaalisti silloin kun se yksi on jalkeilla, niin osa makailee juurikin jalat suorana, mutta nyt kun kaikki oli makuulla, niin ei kukaan röhnöttänyt sorkat oikosenaan ainakaan sillä aikaa kun olin paikalla. Ja lisäksi tuo Rohmun asento näyttää niin ”nousuvalmiilta”, että ehkä hän on se vartija kuitenkin tällä kertaa, vaikkei jaksanutkaan kokonaan seistä 😀

 9. Lokikirja sanoo:

  Uutta tietoa myös minulle. Hienot kuvat!

 10. Lokikirja sanoo:

  No nyt tuli ainakin viesti läpi, lähetin kännystäni yhden toiseen postaukseen ja sitä ei näkynyt…eli vika siis kännyssä. Kunhan jaksan joku kaunis páivä tsekata mikä tuota vaivaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s