Teknisiä ongelmia

Volvon_kynäteline

Kuva ei tosin liity niihin ongelmiin. Mutta lyhyesti sanoen, meikäläisen tietokoneprofiili sanoi kotona tuossa viikko pari sitten itsensä niin vahvasti irti, että sinne ei pääse enää ollenkaan eikä millään konstilla, eikä vaikka meillä asuu alan ammattilainen kotona. Joten olen sitten kotona miehen masiinan varassa ja töissä tietty on kone, silloin kun toimistohommissa olen, mutta työaika ei nyt vissiin ole kuitenkaan tarkoitettu bloggailuun ja toisten blogeissa notkumiseen. Elikkäs ajoittaista hiljaisuutta on ollut tällä suunnalla ja lienee sitä myös hiukan edessä, ennen kuin saadaan joko kone korjattua tai hankittua joku uusi / uusvanha masiina. Tablettiakin jo hiukan mietin, mutta en tiedä, kaipaan isoa näyttöä… Anyway, loistan siis poissaolollani blogistaniasta aika ajoin.

Sitten tuohon kuvaan liittyen. Olen nimittäin miettinyt, että täytynee mennä Volvo-liikkeeseen kerjuulle tai jotain, onhan se nyt vääryys, ettei autossani ole Volvo-kynää tuossa kynätelineessä, vaan Pöyryn kynän siihen jouduin laittamaan, onhan sekin toki sentään sininen, kuten auto ulkoa, mutta kuitenkin… Ja ehkä tuohon tupakinsytyttimeenkin pitäisi joku suoja hankkia, niin näyttäisi paremmalta.

Mutta jees, toivottavasti saan piakkoin tekniset ongelmat ratkottua, niin pääsisin paremmin bloggailemaankin.

-Marra

Kategoria(t): Autoilua, Elämää, Valitusta Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Teknisiä ongelmia

    • Marra sanoo:

      Ei näkynynnä tuolla linkissä tarvitsemiani tuotteita, mutta eiköhän noita jostakin löydy, jahka kerkiän vain hiukan paneutua asiaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s