Running through

kimi_vauhdissa

Täällä sitä juostaan niin kuin Kimi läpi entisten puskien, kun meikällä on meneillään ehkä elämäni viimeinen yli viikon työputki kahta työtä. Ei montaa päivää enää jäljellä, vaikkakin nyt tosiaan sattuikin niin, että vapaita päiviä ei viimeiseen putkeen osunutkaan väliin, joten puristukseksi meni tämä loppuaika.

Millaiseksi elämä sitten ensi viikon puolivälin jälkeen muodostuu, se jää nähtäväksi. Yritän kovasti olla optimistinen, mutta ellei ihmettä tapahdu niin tulojen merkittävä lasku on ensi kuussa tosiasia ja välillä sitä hiipii päähän ajatus, että löydänkö enää koskaan mitään kunnollista tai kivaa työtä. Ei sillä, että aiempikaan tilanteeni olisi ollut mikään ideaali, mutta siinä oli paljon myös hyviä puolia vapauksineen ja lisäksi satun pitämään raskaan teollisuuden parissa työskentelystä, enkä ole vielä keksinyt mikä hauskuus sen voisi korvata.

Asioilla on tietysti taipumus järjestyä ja toivoa sopiikin, että syksy toisi edes jotain haettavaa työtä tarjolle, tällä hetkellä kun tilanne on ollut viime viikot se, ettei ole ollut edes auki yhtäkään sellaista paikkaa, jota kannaittaisi hakea. Joten ei auta kuin yrittää sopeutua osa-aikaisen kaupantädin rooliin. Se jos mikä sopiikin hyvin yhteen kahden hevosen omistajan roolin kanssa…

Vaan ei auta valittaa, kun asiat on kuitenkin erittäin hyvinkin. Ja koska pakko on paras muusa, niin eiköhän sitä joku ratkaisu löydy viimeistään siinä kohtaa, kun on pakko.

-Marra

Mainokset
Kategoria(t): Elämää, Hevostelua, Kesä, Kiitollisuutta, Minä itte, Valitusta Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Running through

 1. rantakasvi sanoo:

  Kimi on kyllä kaunis väriltään ja muutenkin.

  Asioilla on tapana järjestyä, joskus se kestää vähän kauemmin ennen kuin tärppää uusi työ. Pidän peukkuja, että syksy tuo työpaikkoja kun kesän lomakausi on ohi.

  • Marra sanoo:

   Kimi on kyllä nätti, vaikka itse sanonkin. Mutta katsoo nyt, mihin suuntaan se tuosta kasvaa…

   Kyllähän niillä asioilla tosiaankin on tapana järjestyä, mutta sen järjestymisen odottelu on joskus hermoja raastavaa. Toivotaan, että syksy todellakin tuo mahdollisuuksia tullessaan, heinäkuu ei niitä ole tuonut….

 2. Marjaana sanoo:

  Nyt mä toivon, että sen hirsitalon LISÄKSI tipahtaisi myös työpaikka taivaalta ❤

  Lämpimiä ajatuksia!

 3. Simpukka sanoo:

  Hengessä mukana. ♥
  Kovasti toivon kaikin puolin natsaavan työpaikan löytyvän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s