Loppiaisviikonloppu

kimi_kappailee

p1020975

p1020981

Loppiainen tuli lusittua. Oli kivaa viettää kolmen päivän viikonloppu, mutta jos olisi ollut tuo Loppiainen keskellä viikkoa, ei olisi varmaan kannattanut edes vaivautua pitämään vapaata. Kiitos kikyn, kun ei enää tuo Loppiainen ole oikea vapaapäivä, vaan tunnit on tehtävä joskus takaisin, niin sanonpa vaan, että höh! Helpommalla siis pääsisi, kun olisi Loppiaisen töissä, eikä tarvitsisi miettiä, missä kohtaa tekee tunnit takaisin, mutta tällä kertaa meillä oli laumojenyhdistämispuuhia, niin Loppiaisvapaa puolusti paikkaansa. Kolmen päivän loma tuli tarpeeseen myös siksi, että Loppiaisen herätyskelloheräämisen jälkeen nukuinkin lauantaina ja sunnuntaina sujuvasti palttiarallaa 14 tunnin yöunet, että lepo kai tuli ihan tarpeeseen. Terveisiä vaan kiky-puuhastelijoille, että levännyt työntekijä on aika paljon tuottavampi, kuin väsynyt…

Ei kyllä parane alkaa ajattelemaan niitä kiky-puuhastelijoita, tai nousee verenpaine… Niin kuin nyt vaikka se SIM-kortit autoihin puuhastelukin, niin hohhoijaa. Jos nykyään noin 70 prosenttia polttoaineen hinnasta on veroa, niin eiköhän silloin ne enempi ajavat maksa enemmän veroakin, ilman mitään kalliita laitteita ja asennuksia. Mutta tarkoitushan tässä onkin vain tehdä rahaa Sipilän kaverin firmalle. Ja kaiken organisoi rouva Berner, joka hankki Suomen kansalaisuudenkin vasta sovittuaan eduskuntavaaliehdokkuudesta. Jotenkin on hiipinyt viime aikoina mieleeni vanha sanonta ”keskusta pettää aina”. Ei sillä, etteikö ne muutkin puolueet olisi järkyttävän huonoja.

p1020987

Näistä tumpuista sen sijaan ei pettänyt keskusta, vaan peukalo. Jo kerran korjattu, toista kertaa en jaksanut, vaan heitin mummon kutomat tumput roskiin. Ei ole kyllä mistään kotoisin, että tumput kestävät vain noin 30 vuotta, kyllä niiden nyt pitäisi ainakin 50 vuotta kestää, etenkin kun uusia samanlaisia ei tule, kun mummokin kuoli jo parikymmentä vuotta sitten. Nuo olivat hyvät tumput, kun olivat niin tiheästi neulotut, ettei tuullut mistään reiästä sisään. Kuva niistä piti kuitenkin ottaa, ennen kuin raaskin sujauttaa ne roskikseen.

Kaikesta päätellen täällä ei siis ole tapahtunut juurikaan mitään mainittavaa pyhien aikana. Huomenna alkaa taas arki, aamulla ennen töitä käyn nautiskelemassa fasciamanipulaatiosta ja sille onkin tarvetta, sillä kahden kuukauden tauon aikana olen onnistunut kehittämään krempan jos toisenkin kroppaani, joten saanen taas kokovartalokidutuksen osakseni. Vaan se on hyvää kidutusta se, sillä ainakin osa vaivoista jää sinne pöydälle.

Valoa kohti!

-Marra

Kategoria(t): Elämää, Elämyksiä, Hevostelua, Joulu, Kiitollisuutta, Loma, Talvi Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Loppiaisviikonloppu

 1. Tita sanoo:

  No mutta Marra, nyt sulta lipsahti poliittisesti epäkorrekti mielipide heti monesta arvostetun hallituksemme kärkihankkeesta! Sitä on isommatkin kengät tässä juur raastuvassa testanneet sananvapauden puuttumisen kaiken mainitsemasi lisäksi. Ja ne Trollit – niitähän nykyään on joka nurkan takana ja varsinkin somessa. En asioista niin ymmärrä, mutta trolli lienee sama kuin väärä mielipide. Suomi halutaan nyt vain myydä ihan hiljaisuudessa, kansan hymistessä ja nyökytellessä. Koska olemme lampaita ja ansaitsemme tulla kerityiksi tai kynityksi. Bääää-äää.

  • Marra sanoo:

   Aih, pitikin mainitsemasi Suomen myyminen, mistä tulikin mieleeni kaivokset. Että jos ylipäätään pitää pilata kaunis luontomme kaivoksilla, niin otettais nyt edes ne rahat itselle ja paikattaisiin tätä kuralla olevaa taloutta eikä annettaisi australialaisen lohikäärmeen kaivaa meidän maata kuopalle ja kääriä voitot. Noin niin kuin yhtenä esimerkkinä… Mutta niin se on, että tyhmästä pää(ministeri)stä kärsii koko Suomi-neidon kroppa.

   • Tita sanoo:

    Amen.
    Kävin vuosia kestäneen taistelun paikallisen kultakaivoksen kanssa ja päädyimme osavoittoon. Sittemmin kaivos lopetti, mutta avannee suhdanteiden noustesssa. Eniveis meille jää paskat ja jätteet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s