Islanti ja muuta


Kas siinä islanninhevonen Islannissa

Heipparallaa,

meikä kotiutui eilen illalla viikon Islannin kierrokselta. Vauhtia on piisannut, koska reissua edeltävä maanantai meni töissä ja ilta tallilla, sitten ti-ti reissussa ja taas ke töihin. Eikä mistään löhölomasta ollut kyse, kun ajettiin putki punaisena Hyundailla ympäri Islantia. Sentään joka päivä löllyttiin lämpimällä poolilla, mutta muuten oltiin aikalailla menossa. Jonkun aikaa kestää käydä läpi 1500 reissulla räpsittyä kuvaa. Niitä kuvia pamahtanee sitten joskus tännekin, Luoja ties koska.

Reissu kokonaisuudessaan oli onnistunut, mutta harmaita hiuksia aiheuttaa juuri lähtöä edeltävänä iltana huomatut poni R:n hengitysoireet. Tilanne oli palatessa sama kuin lähtiessä ja keittiödiagnoosini perusteella oireet viittaavat vahvasti puhkuriin. Saa nyt nähdä sitten, kuinka asian kanssa eletään tai ollaan elämättä.


Pikkukuovi Islannissa

Tämmöiset pikaterveiset täältä, katsellaan joskus lisää.

-Marra

Kategoria(t): Autoilua, Elämää, Elämyksiä, Hevostelua, Loma, Matkailua, töitä Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Islanti ja muuta

  1. Hirnakka sanoo:

    Kuvia ootellessa pitelen peukkuja, jotta mitään puhkuria ei nyt kuitenkaan olisi. Kaiken voi tämmöisenä outona kesänä selittää sattumalla. Tai joillain.

    • Marra sanoo:

      Onhan nyt tosi kuivaa, maa pölyää ja on jouduttu välillä pitämään pari viikkoa kuivalla heinällä, kun laitumet kaluttu loppuun. Huono puoli on vain se, että kun kerran allergisoituu, niin siitä ei yleensä ole paluuta. Mutta, päivä kerrallaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s