Acutan kautta

All-focus

Daa, täällä sitä kökitään kotona toistaitoisena. Viime sunnuntaina alkoi päänsärky kesken mökkipäiväunien ja maanantai ja tiistai meni nauttien päänsärystä, johon ei tehonnut mikään kokeilemani nappicocktail. Työpäivät olivat pitkiä ja tuskaisia. Tiistai-iltana sitten nousi kuume korkealle vailla kuitenkaan mitään flunssan oireita.

Acutassa meikäläinen otettiin vakavasti ja tutkittiin veri ja virtsa ja kuvattiin keuhkot. Ei ollut myyräkuumetta eikä aivokalvontulehdusta, ja suoneen tiputetut kortisoni ja kipulääke veivät kuumeen ja kivun hetkeksi mennessään. Kahdelta yöllä lääkäri passitti meikäläisen kotiin saikkulapun kera, jossa diagnoosina on tuntematon virus. Keskiviikkoaamuna olin vielä ihan varma, että kolmen päivän saikku on vahvasti liioiteltu, mutta olo huononi siitä sitten taas reippahasti ja kuumekin nousi uudelleen. Lääkärin ohjeena oli tulla takaisin sairaalaan ottamaan lääkettä suoneen, ellei napit kotona tehoa. No, tehonnut ne on toistaiseksi, mutta ilman en pysty edellenkään olemaan.

Pakko myös sanoa, että kovin on invalidisoivaa kova päänsärky. Oi niitä aikoja, kun oli vaikkapa jalka kipeä. Päänsärky kun vie meikäläisen taistelutahdon mennessään ennätysvauhtia ja lähinnä käy mielessä voisinkohan lähteä Toijalan eläinlääkäriin lopetuspiikille…

Mutta juu, toivottavasti tämä tästä, kun ei tässä saa saikulla ollessa täyttä palkkaakaan, niin sehän nostaa tunnemaa entisestään työttömyysjakson jälkeen, kun muutenkin olisi taloudessa tasapainottamista. Auton rakkineestakin on lapamato rikki ja leimaan aikaa alle kaksi viikkoa.

Tällaisia positiivisia ajatuksia täältä sängynpohjalta. Kaiken kertoo kai se, että en ole vielä tähän mennessä jaksanut ladata viime maanantaina ottamiani kuvia kamerasta koneelle. Siinäpä kuntoindikaattoria kerrakseen.

-Marra

Kategoria(t): Elämää, Minä itte, Valitusta Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta artikkeliin: Acutan kautta

 1. Sanna sanoo:

  Voi kurja! Päänsärky on tosiaankin mahakipuyrjötyksen kera ihan ykkösiä sen taistelutahdon viemisessä. Lääkärien on niin hyvä selittää ”tuntemattomalla viruksella” jos ei voi laittaa psykiatrin pakeille. Sellanen mullaki alkukesällä oli, mutta mie sentään ravasin verikokeissa useamman kerran. Parane pian! ❤

 2. Cara sanoo:

  No herttinen sentään, laittakoot sinut kuntoon Taysissa tai tulen sanomaan niille parit valitut sanat !
  PARANEMISIIN!

 3. Hirnakka sanoo:

  Yhhhh, pikaista parannusta ja taistelutahtoa. Tuntematon virus on ajatuksenakin inha.

 4. Timo Lampi sanoo:

  Pikasta paranemista, päänsärky on perseestä!!

 5. Janna sanoo:

  Tsemppiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s