Marra

after_birthday_party_taustaton

Blogia kirjoittelee 36-vuotias Marra. Kuvassa tosin vielä 30-vee, sillä kuva on otettu 30-vuotisjuhlien jälkeen yöllä ;).

Teen konttorihommia ja vapaa-ajan ongelmia ei ole, kun perheeseen kuuluu koira ja kaksi hevosta ja valokuvaustakin yritän niiden lisäksi harrastaa. Pyrin kuitenkin ottamaan rennosti ja luomaan onnellisuutta ja tyytyväisyyttä jokaiseen päivään, eikä kaiken tarvitse olla täydellistä.

Haaveita on silti muutamia isojakin, joita kohti menen pienin askelin ja toivon elämän tuovan eteeni jotain niihinkin liittyvää. Tärkeintä on kuitenkin se, mitä tänään on, sillä mikään muu ei ole varmaa.

Olen kiitollinen siitä, mitä minulla nyt on. Osaan arvostaa myös kivutonta ja tervettä elämääni, jota tällä hetkellä elän, sillä sekään ei ole mikään itsestäänselvyys. Siksipä iloitsen nykyään elämästä, enkä anna pienten harmien enkä vähän isompienkaan, pilata hyvää fiilistäni.

Kaikista näistä ”suurista linjoista” huolimatta elämääni kuuluu myös turhamaisuutta. Vaikka saarnaisinkin ihmisten tai eläinten paremman kohtelun puolesta, ei sitä ole syytä tehdä ilman kynsilakkaa 😉

Tervetuloa blogiini!

-Marra

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s