Ruunien välisestä ystävyydestä

ystäväruunat1

Rohmukaisella on paras kaveri, kutsutaan tuota ruunaa tässä vaikka nimellä G. Ruunanrupukat pitävät nykyään tiiviisti yhtä ja ovat kuin paita ja peppu. Yhteistä matkaa näillä otuksilla on nyt takana nelisen vuotta. Alkuun G oli vielä ori ja silloin sillä oli tietenkin tarve näyttää Rohmulle kaapin paikka. Olivathan nuo toki jo silloinkin kavereita, mutta molemmat tietenkin tietyllä varauksella. Myöhemmin G ruunattiin ja pahimpien orihöyryjen laannuttua nämä pojat yhdistettiin tammalauman kanssa, jolloin kaikki tontin hevoset ovat sitten tarhakavereita keskenään. G:n ruunaus ja vuodet tarhakavereina ovat hitsanneet tämän ruunaparin niin yhteen, että siinä ei paljon tammojen seura aina kiinnosta. Kun olin esimerkiksi Rohmun kanssa muutaman päivän kaverini luona ponileirillä, niin tuodessani Rohmun takaisin, unohtui pojilta jopa syöminen, kun painelivat heti puiden varjoon toisiaan hoitamaan. Symppikset ❤ Niin ja hoitaminen hevosista puhuttaessa tarkoittaa tuota toistensa rapsuttelua vastavuoroisesti, mitä näissäkin kuvissa tapahtuu.

ystäväruunat2

Nykyään tosiaan Rohmu ja G ovat hyvin sopuista väkeä, enkä ole pitkään aikaan nähnyt niiden välillä mitään nokittelua, mutta joku tamma joutuu välillä väistämään herrojen tieltä 😉 Pojat ovat siis kingejä ja vaikuttavat oikein tyytyväisiltä elämäänsä, hyvän kaverin kanssa.

ystäväruunat3

Nämä kaverukset ovat myös velipuolia, siis poitsuilla on sama isä. Ehkä siksikin ymmärtävät niin hyvin toisiaan 😉 Kaverukset ovat niin suloisia yhdessä, että mahtaisi niidenkin elämästä puuttua paljon, jos niillä ei olisi toisiaan 🙂

-Marra

Kategoria(t): Fiilistelyä, Hevostelua Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Ruunien välisestä ystävyydestä

  1. Rantakasvi sanoo:

    Oikein bestikset 🙂

  2. Hirnakka sanoo:

    Onni on ruuna, tuplaonni kun ruunalla on ruunakaveri ❤
    Ihanat yhdessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s