Koronakevät

Elämme hyvin erikoisia aikoja. Sellaisia, joita ei ole tapahtunut vanhempienkaan ihmisten elämän aikana. Ei ole ennen määrätty firmoja suljettaviksi tai rajoitettu ihmisten liikkuvuutta. Hetkeen ei tarvitse heilutella puikkoja kiinalaisessa ravintolassa eikä teinien lorvia ostarien edessä syljeskelemässä. Rajoitukset tulevat todella tarpeeseen, jotta vältyttäisiin esimerkiksi Italian kohtalolta, mutta kyllä hiukan jännittää, millaiset seuraukset tällä kaikella on taloudelle. Aikanaan varmaan nousukin toki tapahtuu ryminällä, mutta väkisinkin tässä nähdään vielä monta henkilökohtaista tragediaa, niin tautiin menehtymisen kuin konkurssien puolella. Luonnolle tämä lienee hyvä juttu, kun saa hetken hengähtää ihmisen saastuttamisesta, kun lentäminen on vähentynyt, tehtaita on kiinni ja turistit eivät tallaa siellä täällä.

Viikon 13 (100 sanaa kera otsikon) krapuhaaste avainsanoilla puikko, sylkäistä, henkilökohtainen

Kategoria(t): Elämää, Kevät, Krapu, Random Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Koronakevät

 1. Paluuviite: Tuli vaan mieleen | SusuPetal

 2. susupetal sanoo:

  Epävarmuuden aikaa todellakin. Pahinta varmaan lienee, ettei kukaan tiedä, kuinka kauan nämä poikkeustilat tulevat jatkumaan.
  Mutta luotetaan tulevaan.

  • Marra sanoo:

   Niinpä. Jotenkin helpottaisi varmasti, jos tietäisi, että se on tyyliin kolme kuukautta tätä ja sitten alkaa normalisoitua. Mutta kun ei ole mitään tietoa, niin onhan tämä epävarmaa. Vaan ei se auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s