Kohti pääsiäistä

Tavoistani täysin poiketen, olen kerrankin ajatellut valmistaa suunnitelmallista pääsiäisruokaa. Sain eilen inspiraation stifadosta, tosin meikäläisen stifado ei ole lammas- tai nautapohjainen, vaan hirvenlihalla mennään. Tällä kertaa on myös tehtävä ostoslista, sillä tarvittavista aineksista on kaapissa valmiina lähinnä oliiviöljyä, suolaa ja kanelitanko. Sen hirven lisäksi tietenkin.

Pääsiäistä tässä jo muutenkin odottelen, mukava saada hengittää ulkoilmaa useampi päivä putkeen, kun ei tarvitse istua sisällä töitä tekemässä. Sekin on luksusta, että sängyssä saa lorvia useamman tunnin kuin arkisin. Mutta sitä ennen, onneksi aurinko paistaa nyt, niin tänään on loistava aika painua koiran kanssa kunnon metsäkävelylle. Luonto on parasta, nyt ja aina.

Viikon 15 (100 sanaa kera otsikon) krapuhaaste avainsanoilla suola, hengittää, sänky

Kategoria(t): Fiilistelyä, Koiruuksia, Krapu, Ruokaa Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

9 vastausta artikkeliin: Kohti pääsiäistä

  1. Paluuviite: Toive | SusuPetal

  2. susupetal sanoo:

    Toivotaan poutapäiviä pääsiäiseksi niin pääset nauttimaan ulkoilusta!

  3. Cara sanoo:

    Hyvältä kuulostaa tuo stifadosi. Meillä menee kohta lampaanpaisti leivinuuniin.

  4. Satu sanoo:

    Jaahas, täällä tuleekin vähän eksoottisempaa pääsiäispöperöä. 🙂 Mä en ole koskaan tainnut edes maistaa hirvenlihaa (ellen vahingossa), saati sitten että olisi itse laittanut sitä. Hirveetä.

    Mukavaa pääsiäistä!

    • Marra sanoo:

      Olipas tuo jännä juttu. Siis tuntuu ihan kreisiltä, että joku on voinut selvitä elämästä maistamatta hirveä. Mutta näköjään kaikki on mahdollista. Ja oothan sä varmasti maistanut satoja juttuja, mitä mä en…

      Mukavaa pääsiäistä sinnekin! 🙂

  5. Zim sanoo:

    Broidi metsästelee eläimiä joten siltä saa kaikenlaisia epämääräisiä lihapakkauksia pakastimeen. Mun mielestä se hirvi maistuu joten oudolle (en käytä tässä sanaa ”pahalle”) mutta vika voi olla todennäköisemmin kokissa ennemmin kuin materiaalissa.

    • Marra sanoo:

      Jos hirven laittaa nopeesti, niin se maistuu mun mielestä liian tömäkälle. Mutta esim tuossa stifadossa ei. Ja toinen tosi hyvä tapa laittaa, on tehdä neljä tunnin kaavalla punaviini- ja kermapohjanen kastike, ei siinä edes tietäis syökö nautaa vai hirvee. Mutta vaatii mun mielestä sen pidemmän hauduttelun, että tulee kunnollista eikä maistu jollekin katajanmarjoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s