Loma alkoi

sateessa_ajo

Ja siltä todellakin näytti jo kotimatkalla…

-Marra

Kategoria(t): Autoilua, Kesä, Loma Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta artikkeliin: Loma alkoi

 1. Timo Lampi sanoo:

  Mukavaa lomaa!! 😀

 2. Sanna sanoo:

  Sitähän se on ollu. Me kun mentiin sinne Poriin, niin aivan hirveä sade tuli vastaan siellä. Ja ukkonenkin jyrisi, kun oltiin kaupassa. Vähän kyllä oli semmonen fiilis että joo, lomamatka… Mutta lämmintä lomaa sulle!

 3. Simpukka sanoo:

  Leppoisaa lomaa! Toivottavasti vähän paistaakin. Meillä vieraili aamulla suomalais- sveitsiläinen perhe, joka oli paluumatkalla Suomesta ja kertoivat heille kolmen viikon lomalle osuneen yhden oikein kauniin kesäpäivän. Aika hurjaa. Kertoo todellakin oman osansa tämän vuoden kesäsäästä. Totesivat kylläkin, että siinä oli sentään yksi erinomainenkin puoli- ei ollut hyttysiä kun satoi jatkuvasti. Mökkeilevät paikassa, missä on yleensä tosi paljon hyttysiä.

  • Marra sanoo:

   Kiitos! Mua ei tavallaan haittaa, vaikka sataakin, osaan kyllä laittaa sadetakin päälle jne. Ja kesäsade on paljon sympaattisempaa kuin julman kylmät syyssateet. Mutta on tämä oikeasti liian märkä kesä, josta on ihan todellista haittaakin. Sadot menee pilalle, eläinlääkäri raportoi hevosilla olevan kitukasvuisen laidunruohon (joka on liian sokerista) niin paljon kaviokuumeita, että kipulääkkeet on tukusta loppu, eikä eläinlääkärit pysty tilaamaan niitä jne jne. Että ei tämä oikeasti ole mikään hyvä juttu, vaikkei mun sielunelämää sade niin haittaakaan. Ja onneksi näin siellä teillä silloin hetken sitä +30 astetta ja aurinkoa. Niin ja onhan tänä kesänä ollut Suomessakin se 72 tunnin kesä, jolloin oli shortsikelit…

 4. Helmi sanoo:

  Jossain taisi lukea, että heinäkuussa satoi suomessa joka päivä.
  Hyvää lomaa jokatapauksessa. Nyt sun on vaan pakko nauttia lomasta, oli sää mikä hyvänsä, eikö?

  • Marra sanoo:

   Joo kyllä mä nautin lomasta, vaikka satais ohdakkeita taivaalta. Mutta kuten Simpukalle vastauksessani totesin, niin ei tää kyllä oo oikeesti hyvä juttu, että koko ajan sataa.

 5. Lokikirja sanoo:

  Hei kuule, mä voin lainata sulle mun upeaa Galician keltaista sadeviittaa jos haluat. Been there, done that and it works! NAUTI lomastasi, satoi tai paistoi. Taas tajusin että KAIKKI suomalais-kollegat pääsevät/ovat päässeet sinne lomalle. Voi vinksi. Meikäläinen töissä, töissä ja taas kerran töissä (no onneksi niitä on, ei saa valittaa)…Suomeen kyllä kova ikävä. Lohduttelen itseäni, että ’kyllä minäkin vielä!!! Näytän! Menen Suomeen lomalle ja te kaikki jäätte tänne sorvin ääreen!!! ’ Nautinnollista lomaa!

  • Marra sanoo:

   Mulla on sellainen sadetrenssi, jota käytän kaupungissa sateella, kun ulkoilutan koiraa. Se on aika kiva 🙂

   No, näillä Suomen kesäkeleillä on oikeastaan ihan sama, vaikka tulisit tänne Suomi-lomalle sitten talvella tai jotain. Kyllä säkin vielä, silloin kun sun kaikki suomalaiskollegat jää sorvin ääreen vääntämään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s